Pogosta vprašanja? (FAQ)

Kako nakupujem?

Nakup v spletni trgovini kupalamila.si je preprost. Najprej se je potrebno registrirati. Ko smo enkrat registrirani, se prijavimo in že lahko v košarico dodajamo izdelke. Ko smo z nakupom končali kliknemo košarico in sledimo navodilom na ekranu. Možno je le plačilo po povzetju. Poštnina pa se obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Dodajanje izdelkov v košarico in pregled le teh.

Na desni strani strani lahko vidimo modul z napisom Trgovina. Pod njim se nahajajo različne kategorije (Naravna mila, Darila itd.). S klikom na katerokoli od teh kategorij se vam odpre okno z izdelki, na imena katerih lahko kliknete. Odpre se vam novo okno, v katerem je daljši opis izdelka. Sliko izdelka lahko s klikom na njo povečate. Če želite izdelek dodati v košarico, preprosto kliknite "Dodaj v kosarico". V kolikor izdelke že poznate in jih hočete le na hitro dodati v košarico lahko to storite že v osnovnem meniju izdelkov. Torej naprimer klik na "Darila" in odpre se seznam izdelkov. Nato kliknemo "Dodaj v kosarico" in izdelek je dodan!

V osnovnem meniju izdelkov ne vidim gumba "Dodaj v kosarico"

To je zaradi tega, ker ima izdelek podizbiro. S klikom na izdelek (primer: Darilni Angelček) se nam odpre podrobnejši opis, hkrati najdemo še okence z izbiro. V konkretnem navedenem primeru je to "S čim?". Tam lahko izberemo naprimer "Z rožmarinom" itd. Ko smo to izbrali pa lahko izdelek dodamo v košarico.

Rad bi plačal s kreditno kartico. Je to mogoče?

Žal zaenkrat v spletni trgovini Kupala, plačilo s karticami še ni mogoče! Možno je le plačilo po povzetju ( z gotovino).

Ne najdete odgovora?

Ni problema! Kontaktirajte nas na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.